Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Pogban tapauksesta tihkuu lisätietoa! – Aikoo valittaa tuomiostaan: “Sydämeni on murtunut”

Paul Pogba, Juventus.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Paul Pogba sai kovan tuomion dopingrikkomuksestaan. Mies vakuuttaa edelleen syyttömyyttään ja kertoo seuraavaksi aikovansa valittaa itselleen määrätystä rangaistuksesta.

Paul Pogban haaveet pikaisesta paluusta pelikentille murenivat torstaina, kun hänelle määrättiin 4 vuoden mittainen pelikielto.

Pogba on koko jupakan ajan kiistänyt syyllisyytensä ja jatkoi samalla linjalla myös julkaisemassaan lausunnossa.

Pogba kommentoi päätöstä Fabrizio Romanon mukaan seuraavalla tavalla:

– Olen tänään saanut tiedon Tribunale Nazionale Antidopingin päätöksestä, ja uskon, että minulle langetettu tuomio on virheellinen.

– Olen surullinen, järkyttynyt ja sydämeni murtunut siitä, että kaikki, mitä olen rakentanut ammattilaisurallani, on otettu minulta pois.

– Kun olen vapaa oikeudellisista rajoituksista, tulen kertomaan koko tarinan. En ole koskaan tietoisesti tai tarkoituksella käyttänyt mitään lisäravinteita, jotka rikkovat antidopingsäännöstöä.

– Ammattiurheilijana en koskaan tekisi mitään parantaakseni suoritustani käyttämällä kiellettyjä aineita, enkä ole koskaan halveksinut tai huijannut urheilijakollegoitani ja kannattajia missään joukkueessa, jossa tai jota vastaan olen pelannut.

– Tänään ilmoitetun päätöksen seurauksena aion valittaa asiasta urheilun välitystuomioistuimeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A