Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa perjantaina todellinen huippumatsi! – “Paikka Mestarien liigaan mahdollinen…”

Lazion veteraanihyökkääjä Giro Immobile.
AOP

Italian pääsarjassa Serie A:ssa pelataan perjantaina todella isoista pisteistä. Roomassa pelattavassa ottelussa Lazio kohtaa legendaarisella Stadio Olympicolla AC Milanin. Näistä joukkueista molemmat ovat vielä mukana eurokentillä. Lazio pelaa Mestarien liigan pudotuspeleissä Saksan jättiläistä Bayern Munchenia vastaan ja AC Milan Eurooppa-liigassa Tshekin Slavia Prahaa vastaan.

Maurizio Sarrin valmentama Lazio räjäytti ison jalkapallopankin kaksi viikkoa sitten Mestarien liigassa voittamalla Roomassa pelatussa kamppailussa Bayern Munchenin 1-0 -lukemin. Lazio esitti Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausosassa erittäin hyvää jalkapalloa ja ansaitsi voittonsa. Joukkueet kohtaavat toisessa osassa ensi viikon tiistaina Saksassa.

Laziolla ei hienon voiton jälkeen ole pelit Italiassa oikein sujuneet, sillä kolmesta pelatusta Serie A -kamppailusta on tuloksena kaksi tappiota. Tappiot ovat kotoa Bolognalle sekä vieraista Fiorentinalle. Lazion ainut voitto on Torinon vieraista 2-0 -lukemin viikon takaa. Mikäli Lazio haluaa vielä taistella paikasta Mestarien liigaan ensi vuodeksi, niin joukkueen tulisi perjantain kamppailu kotonaan voittaa.

Stefano Piolin valmentama AC Milan on tukevasti Seria A:ssa kiinni ensi vuoden Mestarien liigan lohkovaihepaikassa. Milan on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, mutta piste-ero Milanon toiseen joukkueeseen eli sarjakärki Interiin on jo hurjat 16 pistettä. Sarjassa toisena on Juventus, joka siintää neljän pisteen päässä AC Milanista.

Piolin valmentama miehistö selvitti tiensä Eurooppa-liigassa jatkoon kaatamalla ranskalaisseura Rennesin yhteismaalein 5-3. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Ranskassa ja tuolloin kotijoukkue oli 3-2 -lukemin vahvempi. Serie A:ssa AC Milanin yhdeksän ottelun pisteputki katkesi 1,5 viikkoa sitten Monzan vieraana 4-2 -tappioon. Aiemmin tällä viikolla AC Milan pelasi kotonaan 1-1 -tasapelin Atalantaa vastaan. Ottelussa portugalilaishyökkääjä Rafael Leao vastasi joukkueensa ainoasta maalista. Portugalilainen iski Rennesiä vastaan kahteen otteluun kaksi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A