Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Ratkeaako Bundesliigassa mestaruus perjantaina? – “Jättimäinen kamppailu…”

Freiburgin italialaishyökkääjä Vincenzo Grifo.
AOP

Saksan jalkapallon pääsarjassa Bundesliigassa potkaistaan 24. ottelukierros perjantaina käyntiin todella merkittävällä ottelulla. Ottelussa kohtaavat Eurooppa-liigassa vielä mukana oleva Freiburg ja tämän vieraaksi matkaava Saksan jättiläinen Bayern Munchen. Ottelussa on jättimäiset panokset jopa Bundesliigan mestaruustaiston kannalta. 

Christian Streichin valmentama Freiburg on perjantaina todella isossa asemassa jopa koko Bundesliigan mestaruustaistelun kannalta. Freiburg kohtaa kotikentällään Europa-Parkilla sarjan 11 kertaa putkeen voittaneen Bayern Munchenin. Thomas Tuchelin valmentama miehistö on tällä hetkellä Saksassa toisena ja eroa sarjakärki Bayer Leverkuseniin on jo hurjat kahdeksan pistettä.

Freiburg tulee kotiotteluun yllättävänkin kehnoista asetelmista, sillä Bundesliigan keskikastiin tällä kaudella tippunut joukkue ei ole voittanut Bundesliigassa viiteen edelliseen otteluun. Tuloksena on ollut neljä tappiota ja yksi kotitasapeli Frankfurtia vastaan 3-3 -lukemin. Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Freiburg onnistui tiputtamaan jatkoajan jälkeen Ranskan Lensin. Ensimmäinen osa päättyi 0-0 -tasapeliin, kun toinen osa meni Saksassa 2-2 -lukemin jatkoajalle, jolloin itävaltalaishyökkääjä Michael Gregoritsch nousi ratkaisijaksi.

Tuchelin valmentama miehistö kärsi Mestarien liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisessä osassa Italian suurseura Lazion vieraana shokkitappion 1-0 -lukemin helmikuun puolivälissä. Toinen osa otteluparista on luvassa Allianz Arenalla ensi viikon tiistaina.

Mestarien liigassa koetun tappion jälkeen Bayern hävisi myös Bundesliigassa toisen ottelun putkeen, kun joukkue koki Bochumin vieraana tappion 3-2 -lukemin. Viime viikonloppuna Bayern onnistui kuitenkin palaamaan voittojen tielle kotonaan RB Leipzigiä vastaan 2-1 -voitolla. Voiton takuumies oli Bundesliigassa tällä kaudella jo 27 maalia iskenyt englantilaishyökkääjä Harry Kane.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen meni Allianzilla Bayernille 3-0 -lukemin. Tänään joukkueelta odottaisi samanlaisia lukemia vierasnurmella, sillä muuten ero voi kasvaa jo liian suureksi Leverkuseniin nähden. Lukas Hradeckyn edustama joukkue pelaa tänä viikonloppuna vierasottelun Kölnissä sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga