Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigan mestaruustaisto käy kuumana! – Bayern Münchenille raju pettymys: “Tämä oli osittainen harakiri”

Bayern Munchen
Pixabay

Bundesliigan mestaruustaisto sai jälleen uuden käänteen perjantaina, kun hallitseva mestari Bayern München jäi tasapeliin Freiburgia vastaan. Tuloksen myötä Bayer Leverkusenin etumatka venähti jo seitsemään pisteeseen.

Edelliset 11 kertaa Bundesliigan mestaruutta juhlinut Bayern München on ongelmissa.

Joukkueen pelaaminen ei ole toiminut kuluvan kauden aikana toivotulla tavalla siitä huolimatta, että joukkue hankki Harry Kanen riveihinsä. Englantilaismaaliruisku on heiluttanut verkkoja jo 27 kertaa liigassa, mutta tästä huolimatta Bayern on vaarassa jäädä ilman pokaalia.

Perjantainen tasapeli Freiburgia vastaan tarkoitti sitä, että joukkue jatkaa sarjan toisella sijalla seitsemän pistettä Bayer Leverkusenia jäljessä. Tämän lisäksi Leverkusenilla on mahdollisuus nykäistä kaulaa entisestään voittamalla rästiottelussaan FC Kölnin.

Tilanne huolestuttaa luonnollisesti Münchenissä, eikä seuran johtoportaassa oltu tyytyväisiä Freiburg-ottelun antiin.

– Yksi hyvä puoliaika ei riitä. Tämä oli osittainen harakiri. Teimme asioita, joista emme ole koskaan aiemmin puhuneet… Kyse ei ollut tahdosta, päävalmentaja Thomas Tuchel kommentoi Substackin mukaan.

– Olemme tietenkin pettyneitä. Tiistaina on erittäin tärkeä peli, ja meidän on oltava mukana heti ensimmäisestä minuutista lähtien. Meillä on 90 minuuttia aikaa muuttaa tilanne. Sen me haluamme tehdä, seuran taustalla taustalla vaikuttava Christoph Freund puolestaan tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga