Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Manchester United tavoittelee La Ligan tähtipuolustajaa!

Miguel Gutierrez
AOP

Manchester Unitedin raportoidaan olevan kiinnostunut Gironaa edustavasta Miguel Gutierrezista. José Mourinho yritti tuoda Madridissa syntynyttä laitapuolustajaa Old Traffordille jo vuonna 2017.

Vahvaa kautta pelaava Girona on lyönyt kaikki ällikällä. Vaikka joukkueen pelaaminen on alkanut viime viikkoina hieman yskimään, on Girona silti tekemässä jotain historiallista.

Michelin alaisuudessa pelaava Girona on edelleen sarjataulukon toisella sijalla, joten joukkueen kannattajien haaveet UCL-paikasta elävät edelleen vahvasti.

Gironan kokonaisvaltainen pelaaminen on toiminut ihailtavalla tavalla läpi kauden, mutta yksi suurimmista onnistujista on ollut vasemman laitapuolustajan tontilla operoiva Miguel Gutierrez.

Real Madrid-taustaisen Gutierrezin loistavat otteet eivät ole jääneet Gironan ulkopuolellakaan huomioimatta ja tuoreet lähteet kertovat, että Manchester United on kiinnostunut tarjoamaan hänelle sopimusta.

On mielenkiintoista nähdä, onnistuuko United tempussaan, sillä seura oli jo vuonna 2017 Gutierrezin perässä José Mourinhon toimiessa joukkueen managerina.

ManU:lla on totisesti tarvetta uusille laitapuolustajille, sillä sekä Luke Shaw ja Tyrell Malacia ovat kärsineet tällä kaudella vammoista. Shaw on pystynyt pelaamaan vain 12 valioliigaottelua, kun taas Malacia ei ole käynyt kentällä ollenkaan.

Lähde: SPORTbible

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga