Valioliigassa hurja taistelu! – Aston Villa nousi voittoon viime hetkillä

Luton - Aston Villa

Lutonin ja Aston Villan välisestä valioliigakamppailusta ei draamaa puuttunut. Villa oli jo matkalla helppoon voittoon oltuaan 2-0 johdossa, mutta kotistadionillaan pelannut Luton nousi väkisin peliin mukaan.

Kenilworth Roadilla pelatussa Luton Townin ja Aston Villan välisessä kamppailussa ei ollut kuin yksi ennakkosuosikki. Villa otti ohjat käsiinsä heti ottelun alusta lähtien vyöryttäen hyökkäyksiä kohti kotijoukkueen maalia.

Tehohyökkääjä Ollie Watkins rikkoi kuparisen 24. minuutin kohdalla. Sama mies oli asialla jälleen kaksitoista minuuttia myöhemmin, jonka myötä tauolle lähdettiin Villan 0-2 vierasjohdossa.

Ensimmäinen puoliaika oli lähes täydellistä Villan hallintaa, mutta asetelmat muuttuivat toisella nelivitosella. Luton nosti riskitasoaan huomattavasti ja paineisti rohkeasti korkealta.

Taktiikka tuotti tulosta reilun tunnin jälkeen, kun Tahith Chong kavensi Reece Burken syötöstä. Lisää oli tulossa vain hetkeä myöhemmin, kun voimahyökkääjä Carlton Morris moukaroi pelin tasoihin.

Morrisilla oli heti perään loistava tilaisuus viedä joukkueensa johtoon, mutta Villa-vahti Emiliano Martínez venytti itsensä puskun tielle.

Luton joutui pettymään lopussa, kun Villan Lucas Digne puski tilanteeksi 2-3. Tästä isännät eivät enää nousseet, joten Villalle arvokas voitto viihdyttävän ottelun jälkeen.