Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ruotsalaislegenda tunteikas avautuminen: “Olen niin väsynyt jalkapalloon”

Henrik Larsson (vas.) ja Ronald Koeman.
AOP

Yksi ruotsalaisen jalkapallon suurimmista legendoista, Henrik Larsson kertoo olevansa lopen uupunut lajiin. Larsson työskenteli taannoin Ronald Koemanin apuvalmentaja FC Barcelonassa, muttei ole haikaillut lajin pariin saatuaan potkut.

Henrik Larssonin pelaajaura hakee vertaistaan. Ruotsalaishyökkääjä nousi Euroopan halutuimpien hyökkääjien joukkoon mättäessään maaleja skotlantilaisen Celticin paidassa.

Pelit jatkuivat tämän jälkeen FC Barcelonan väreissä ennen paluuta kotimaan kentille. Helsingborgs IF:ään siirryttyään Larsson käväisi pikaisella lainapestillä Manchester Unitedissa, mutta palasi Ruotsiin Sir Alex Fergusonin toiveista huolimatta.

Peliuransa päätyttyä Larsson on toiminut valmennustehtävissä ja viimeiseksi hänet nähtiin Ronald Koemanin apuvalmentaja Barcassa. Ruotsalainen kertoo poltteen lajia kohtaan olevan kadonnut, johon vaikutti myös karulla tavalla päättynyt työsuhde.

– Olen niin väsynyt jalkapalloon. Tunsin sen, kun olin Barcelonassa valmentajana, mutta halusin vain varmistaa vielä kerran sen, minkä jo tiesin. Vaatimukset ovat niin korkealla. Oli kauheaa, miten Koeman sai potkut ja miten meidät erotettiin, Larsson paljastaa The Guardianin haastattelussa.

– Olen kyllästynyt tähän peliin, koska nyt kyse on enemmän kuin koskaan rahasta. Ymmärrän, että olen tienannut urallani hyvin. Ei minua voi verrata tehdastyöläiseen. Mutta ammattilaispelaajana en koskaan välittänyt rahasta. Kyse oli jalkapallon pelaamisesta, rakkaudesta peliä kohtaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga