Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridille loistavia uutisia! – Chelsea-tähden tulevaisuudelle sinetti?

Thibaut Courtois, Real Madrid.
AOP

Real Madrid sai kauden alla karmeita uutisia, kun joukkueen monivuotinen ykkösmaalivahti Thibaut Courtois loukkaantui vakavasti. Tuoreiden lähteiden mukaan belgialainen on toipunut akillesjännevammastaan ja palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Real Madrid on saanut loistavia uutisia ennen kauden viimeistä kolmannesta, kun Thibaut Courtois on palannut Madrid Universalin mukaan joukkueen harjoituksiin.

Belgialaismaalivahti loukkasi akillesjänteensä pre-seasonilla uuden kauden kynnyksellä. Hän on ollut sivussa todella pitkään, jonka takia Madrid hankki hänen tilalleen Kepa Arrizabalagan Chelseasta lainasopimuksella.

Espanjalaisen alavireisten esitysten jälkeen Carlo Ancelotti päätti kuitenkin käyttää Andriy Luninia aloittavana maalivahtina, eikä ukrainalainen ole pettänyt odotuksia.

Lunin on ollut yksi La Ligan ja Mestarien liigan parhaista maalivahdeista torjuen tärkeitä voittoja RB Leipzigia, Sevillaa ja Atletico Madridia vastaan viime viikkojen aikana.

Luninin esitykset ovat olleet niin vakuuttavia, että Madrid ei tiettävästi edes harkitse Kepan pysyvää hankintaa, toisin kuin kauden alussa uskottiin.

Nyt Kepa on palaamassa Chelseaan kauden päätteeksi, ja Luninin odotetaan saavan uuden sopimuksen kauden päätteeksi. Ukrainalaistorjujan uskotaan voivan toimia Courtoisin pitkän aikavälin seuraajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga