Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Toiveet Haalandin hankinnasta romukoppaan? – Real Madrid kiinnostunut toisesta City-tähdestä!

Phil Foden, Manchester City.
AOP

Real Madrid on ollut pidemmän aikaa kiinnostunut Manchester Cityn Erling Haalandista. Tämä yhtälö on kuitenkin osoittautumassa monimutkaiseksi, jonka myötä Madridin kerrotaan kääntäneen katseensa kohti toista City-peluria.

Real Madridin kausi on sujunut voitokkaissa merkeissä. Joukkue on vahvistunut selkeästi viime vuodesta ja uudet hankinnat ovat kantaneet kortensa kekoon, etunenässä huippuvireinen Jude Bellingham.

Carlo Ancelottin valmentama joukkue pitää La Ligan piikkipaikkaa hallussaan kärsittyäänä vain yhden tappion 27 sarjapelin aikana.

Joukkue on hyvissä asetelmissa myös Mestarien liigassa ennen tänään pelattavaa toistaosaottelua Red Bull Leipzigia vastaan. Madrid vei avausosan nimiinsä lukemin 1-0, ja lähtee valtavana suosikkina keskikiviikon kamppailuun.

Los Blancosia yhdistetään aina siirtomarkkinoiden lähestyessä Euroopan parhaimpiin pelaajiin, eikä tämä vuosi ole poikkeus.

Madridin on kerrottu olevan kiinnostunut Manchester Cityn Erling Haalandista, mutta norjalaisen ei uskota liikahtavan mihinkään suuntaan lähitulevaisuuden aikana.

Madrid kartoittaa näin ollen muita vaihtoehtoja, jonka myötä esiin on noussut Phil Fodenin nimi.

90min kertoo, että Madridin pääskoutti Juan Calafat lukeutuu Fodenin suuriin ihailijoihin, joten espanjalaiset saattavat keskittyä häneen Haalandin sijasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga