Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Nostaako Serie A-komeetta kytkintä kesän aikana? – ManU ja Aston Villa superlupauksen kintereillä!

Dean Huijsen, AS Roma.
AOP

AS Romaa lainasopimuksen turvin Juventuksesta edustava Dean Huijsen on päätynyt siirtohuhujen kohteeksi. Aiemmin muun muassa Manchester Unitediin linkitetty pelaaja on tuoreiden tietojen mukaan päätynyt myös Aston Villan hankintalistalle.

Dean Huijsen matkasi tammikuun siirtoikkunassa Juventuksesta AS Romaan. Vasta 18-vuotias nuorukainen on ihastuttanut otteillaan Giallorossin paidassa tehden välittömän vaikutuksen.

Hollantilaistopparia pidetään yhtenä ikäluokkansa suurimmista lupauksista ja hänen esityksensä ovat herättäneet muun muassa Manchester Unitedin mielenkiinnon.

Roma on tiettävästi halukas muuttamaan Huijsenin sopimuksen pysyväksi, mutta Juventuksen uskotaan saavan tarjouksia hänestä myös saapasmaan ulkopuolelta.

ManU ei ole ainoa Huijsenia tarkkaileva brittiseura, sillä Inside Futbol kertoo myös Aston Villan olevan kiinnostunut keskuspuolustajan allekirjoituksesta.

Villa taistelee tosissaan paikasta Valioliigan neljän parhaan joukossa ja seuralla uskotaan olevan kiireinen kesä edessään tulevaa kautta ajatellen.

Huijsenin nimi on noussut viime aikoina tapetille, mutta Juve ei ole tiettävästi päättänyt vielä sopimuspelaajansa kohtalosta. Kaikki tulee todennäköisesti riippumaan mahdollisten tarjousten laadusta.

Jos Huijsenin kehityskäyrä jatkuu nähdyn kaltaisena, on maisema todennäköisesti vaihtumassa ennemmin tai myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A