Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid-legendalta täyslaidallinen brassitähden suuntaan: “Aivan kuin he puhuisivat lapselle”

Vinicius Jr, Real Madrid.
AOP

Real Madrid sai tehdä täyden päivätyön edetäkseen Mestarien liigan pudotuspelivaiheen seuraavalle kierrokselle. RB Leipzig laittoi toisessakin osaottelussa Los Blancosin todella ahtaalle. Entinen Madrid-pelaaja Predrag Mijatovic kritisoi voimakkaasti Vinicius Junioria.

Mestarien liigan voittoa toissa kaudella juhlinut Real Madrid jäi kauas parhaastaan Red Bull Leipzigia vastaan pelatussa otteluparissa. Saksassa pelattu ensimmäinen mittelö päättyi Madridin 1-0 voittoon, jonka jälkeen kaikki oli auki ennen Santiago Bernabeulla pelattavaa toista osaa.

Leipzig lähti todella ennakkoluulottomasti keskiviikon kamppailuun ja oli ajoittain selkeästi hallitsevampi osapuoli. 1-1 tasatulos tarkoitti sitä, että Madrid jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Entinen Real-tähti Predrag Mijatovic ei ollut tuloksesta huolimatta tyytyväinen etenkään hienon maalin tehneen Vinicius Jr:n edesottamuksiin. Temperamenttinen brasilialainen oli lähellä tulla ulosajetuksi menetettyään hermokontrollinsa.

– Real Madridin pelipaita ei oikeuta tällaiseen käytökseen. Ehkä jossain muualla tällainen on sallittua, mutta Madridissa ei, Mijatovic lataa Football Espanan mukaan.

– Viniciuksen täytyy opetella rauhoittumaan. Jos hän ei opi, hänestä ei ikinä tule historiallista pelaajaa kaikista pelillisistä kyvyistään huolimatta.

– Hänen joukkuetoverinsa joutuvat vetämään hänet pois tilanteista ja yrittävät rauhoitella häntä. Aivan kuin he puhuisivat lapselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga