Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Voiko tämä pitää paikkaansa? – Mbappe avautui väleistään Enriqueen: “Valmentaja ei ole yksi niistä”

Kylian Mbappe, PSG.
AOP

Kylian Mbappe oli joukkueensa suurin sankari, kun Paris Saint-Germain kaatoi Real Sociedadin lukemin 2-1. Kauden päätyttyä Real Madridiin matkalla oleva Mbappe kertoi, että välit manageri Luis Enriqueen ovat kunnossa.

PSG eteni Mestarien liigan pudotuspelivaiheen seuraavalle kierrokselle kaadettuaan Real Sociedadin yhteismaalein 4-1. Jälkimmäinen 2-1 lukemiin päättynyt ottelu oli PSG:n näytöstä Kylian Mbappen vastattua joukkueensa molemmista maaleista.

Sociedadin ainokainen syntyi Mikel Merinon toimesta. Mbappe, joka on ollut tänäkin vuonna valtavan mediamylläkän kohteena, paljasti mietteitään taiston tauottua.

Tähtihyökkääjä kertoi välien valmennustiimin kanssa olevan kunnossa, vaikka hänen on määrä siirtyä Real Madridiin kauden päätteeksi.

– Haluan aina pelata Mestarien liigaa, joka on tärkeä kilpailu. En voisi koskaan olla pelaaja, joka piileskelee vastuulta, Mbappe totesi BBC:n mukaan.

– Välini valmentajan (Luis Enrique) kanssa ovat kunnossa. Välillämme ei ole mitään ongelmaa, vaikka ihmiset kuvittelevat niin. Minulla on paljon ongelmia, mutta valmentaja ei ole yksi niistä, hyökkääjä jatkoi.

Enrique otti pelin jälkeen kantaa Mbappen tilanteeseen ja myönsi, ettei tämän tulevaisuus ole Pariisissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga