Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ten Hag ja ManU-legenda eri linjoilla superlahjakkuudesta: “Rakentaa omaa identiteettiään”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Kobbie Mainoo on lyönyt tällä kaudella kaikki ällikällä. Manchester Unitedin superlupaus on ottanut paikkansa Erik ten Hagin pelaavassa kokoonpanossa ja hänen otteensa ovat keränneet melkoisia ylisanoja.

Manchester United pelasi viime kaudella luottamuksia herättävästi yllettyään Valioliigan kolmannelle sijalle. Myös pitkä pokaaliton jakso tuli päätökseensä, kun Erik ten Hagin miehistö vei Carabao Cupin nimiinsä.

Tällä kaudella on ollut kuitenkin vaikeampaa ja United on käytännössä menettänyt kaikki mahdollisuutensa pysteihin FA Cupia lukuun ottamatta.

Vaikean kauden keskellä joukkueen sisältä on noussut esiin muutamia valopilkkuja, joista yksi on keskikenttäpelaaja Kobbie Mainoo.

Vasta 18-vuotias englantilainen on ällistyttänyt rauhallisuudellaan ja pelinlukutaidoillaan punapaitojen keskikentän sydämessä.

Entinen ManU-pelaaja Rio Ferdinand ehti jo verrata Mainoota takavuosien supertähteen Clarence Seedorfiin. United-luotsi ten Hag ei allekirjoita täysin Ferdinandin näkemystä.

– Ensinnäkään mielestäni kahta pelaajaa ei tulisi ikinä verrata toisiinsa. Kobbie Mainoo rakentaa muiden pelaajien tavoin omaa identiteettiään, ten Hag kommentoi ManchesterWorldin mukaan.

– Totta kai hän voi oppia muilta pelaajilta, kuten Clarence Seedorfilta, mutta Kobbie Mainoo on Kobbie Mainoo. Hänellä on valtavasti potentiaalia ja uskon, että hänellä on edessään hieno ura.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga