Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Arsenalin katseet kääntymässä yllättävään suuntaan kesän siirtomarkkinoilla!

Omar Marmoush, Eintracht Frankfurt.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Omar Marmoushin palvelukset kiinnostavat Britteinsaarilla. Eintratch Frankfurtin hyökkääjää on linkitetty muun muassa Newcastleen, mutta nyt myös Arsenal on ilmaissut kiinnostuksensa.

Arsenalin tiedetään haluavan vahvistaa hyökkäyslinjaansa tulevaksi kaudeksi. Muun muassa Victor Osimhen ja Ivan Toney ovat raportoidusti Gunnersin ostoslistalla, mutta kaksikon hankinta on osoittautumassa monimutkaiseksi.

Näin ollen Pohjois-Lontoossa pidetään silmällä muitakin vaihtoehtoja, ja muun muassa Viktor Gyökeresiä on viety huhuissa Emiratesille. Ruotsalaishyökkääjä ei ole kuitenkaan pelkästään Arsenalin listalla, sillä hänen pelioikeuksistaan käydään kovaa kilpailua.

Viime päivinä esiin on noussut Bundesliigassa maaleja mättävän Omar Marmoushin nimi. Muun muassa Newcastle United on ollut aiemmin egyptiläishyökkääjän perässä, mutta nyt myös Arsenal on lyönyt oman lusikkansa soppaan.

Marmoush on pelannut tällä kaudella 20 bundesliigaottelua, joiden aikana verkko on heilunut 10 kertaa. Tämän lisäksi mies on antanut kuusi maalisyöttöä.

Marmoush on omimmillaan keskushyökkääjänä, mutta monipuolisuutensa ansiosta hän pystyy pelaamaan kummalla tahansa laidalla. Raportit kertovat, että hän on herättänyt Arsenalin huomion juuri tästä syystä.

Lähde: Arsenal Station

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga