Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Roman uskomattomalle vireelle ei näy loppua: “Hän on todistanut olevansa mahtava valmentaja”

Daniele De Rossi, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

AS Roma on yltynyt hienoon vireeseen Daniele De Rossin alaisuudessa. Serie A:n jättiseura pelaa vahvaa kautta sekä kotimaansa, että Euroopan kentillä. Giallorossin legendoihin lukeutuva Francesco Totti myöntää olevansa yllättynyt De Rossin työnjäljestä.

José Mourinhon potkut käynnistivät Roomassa jotain, jota ei ole hetkeen nähty.

Syvällä pohjamudissa alkukaudesta rämpinyt Roma on herännyt uuteen kukoistukseen ja tällä hetkellä vain taivas näyttää olevan rajana.

Valmentajaksi väliaikaisella pestillä palkattu Daniele De Rossi, 40, on saanut hitsattua joukkueesta uskomattoman yhtenäisen ryhmän, jossa jokainen pelaaja raataa väsymättömästi joukkueen eteen.

Viikonloppuna irronneen Sassuolo-voiton myötä Roma on Serie A:ssa viidennellä sijalla, vain kolme pistettä suorasta Mestarien liigapaikasta. Peli on kulkenut myös kotoisen sarjan ulkopuolella, sillä Roma pudotti Brightonin Eurooppa-liigan neljännesvälierävaiheessa.

Roman entinen kapteeni Francesco Totti on ällistynyt vanhan seuransa viimeaikaisista tuloksista.

– En uskonut hänen (De Rossi) pärjäävän näin hyvin, mutta toivoin sitä. Hän on todistanut olevansa mahtava valmentaja ja toivon jokaisen Giallorossin fanin tavoin, että hän jatkaa samalla tavalla, Totti hehkutti Football Italian mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A