Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen ranskalaistähti lähtökuopissa? – “En ole päättänyt vielä mitään”

Adrien Rabiot, Juventus.
AOP

Juventusta edustavan Adrien Rabiot’n jatkoa Allianz Stadiumilla on pidetty epävarmana. Ranskan maajoukkuepelaaja ottaa kantaa jatkoonsa Bianconerin väreissä.

Juventus aloitti kautensa vahvasti ja oli pitkään yksi Serie A:n suurimmista mestarikandidaateista. Viime viikkoina hyvä vire on kuitenkin kääntynyt laskuun ja huonot tulokset ovat seuranneet toisiaan.

Napolia vastaan koetun 2-1 tappion jälkeen Juve on jäänyt tasapeliin sekä Atalantaa, että Genoaa vastaan. Varsinkin Genoa-ottelun lopputulos oli valtava pettymys Vanhan Rouvan leirissä, sillä sarjakärki Inter Milan on karannut jo 17 pisteen päähän.

Vaisujen tulosten myötä Massimiliano Allegrin asemaa joukkueen managerina on kyseenalaistettu. Italialaistaktikon uskotaan saavan monoa kesällä, jonka lisäksi myös osa joukkueen runkopelaajista saattaa olla lähdössä. Yhtenä mahdollisena lähtijänä on pidetty Adrien Rabiot’a, jonka sopimus on päättymässä kesällä.

Ranskalainen antoi suhteellisen ympäripyöreitä kommentteja tulevaisuudestaan.

– En ole päättänyt vielä mitään. Ensi kaudella me (Juventus) valmistaudumme pelaamaan Mestarien liigaa ja seurajoukkueiden MM-turnausta. Nämä asiat ovat ajatuksissani, mutta en ole vielä tehnyt päätöksiä mihinkään suuntaan, Rabiot kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A