Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajilla iskun paikka! Lähteekö Wales peliin takki auki? – “Olemme rauhallisin mielin”

Robert Page, päävalmentaja, Wales.
AOP

Huuhkajat joutuvat tänään kovan paikan eteen Cardiffissa, kun vastaan asettuu raivokkaan kotiyleisönsä pelaava Wales. Suomen tapaan oman karsintalohkonsa kolmanneksi jäänyt Wales lähtee peliin suosikkina, mutta ei aio päävalmentaja Robert Pagen mukaan sortua aliarviointiin.

Huuhkajien EM-unelma koki kovan kolauksen joukkueen jäätyä oman karsintalohkonsa kolmannelle sijalle.

Nations Leaguessa saavutettu menestys tarjosi kuitenkin varapatruunan kesän turnaukseen ja torstaina pelattavassa Wales-ottelussa riittää panosta.

Voitolla pääsee jatkokarsintojen finaaliin ja tappio tietää kisahaaveiden unohtamista.

Suomi lähtee Cardiffissa pelattavaan otteluun hienoisena altavastaajana, mutta Walesin tuskin kannattaa odottaa helppoa iltapuhdetta kotiyleisönsä tuesta huolimatta.

Päävalmentaja Robert Page kertoo joukkueen olevan luottavaisin mielin, joka saattaa tarjota Suomelle tilaisuuden iskeä.

– Kaikki on vielä pelattavissa, mutta olemme täysin valmistautuneita. Yleinen ilmapiiri on melko rauhallinen, mutta se ei johdu siitä, että pitäisimme asioita itsestään selvinä, Page tuumi BBC:n mukaan.

– Olemme tällä hetkellä hyvässä vireessä, suurin osa pelaajistamme saa peliaikaa seurajoukkueissaan ja harjoitukset ovat sujuneet erinomaisesti. Olemme suhteellisen rauhallisin mielin, mutta emme aliarvioi haastetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat