Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Manchester Cityn haaveet romukoppaan? – Maajoukkuetähti vannoo: “Kunnioitan suuresti seuraani…”

Lucas Paqueta vakuuttelee tyytyväisyyttään West Hamissa.
AOP

West Hamia edustavan Lucas Paquetan on uutisoitu olevan Manchester Cityn ostoslistalla. Mies sai vastailla median edessä kysymyksiin City-linkeistä, mutta hän vakuutteli keskittymisen olevan ainoastaan Hammersissa.

Brasilian maajoukkue pelaa viikon sisällä kaksi harjoitusmaaottelua, joissa vastaan asettuu Englanti ja Espanja. Viime aikoina alavireisesti esiintyneen Canarinhon riveistä löytyy tälläkin kertaa useita nimekkäitä pelaajia, kuten West Hamia edustava Lucas Paqueta.

Yhdeksi Hammersin sekä maajoukkueensa avainpelaajista viime vuosina noussut Paqueta on ollut jo pidemmän aikaa valtavan huhumyllyn kohteena. Brassitaiturin kerrottiin jo viime vuonna haaveilevan siirrosta Manchester Cityyn, mutta asia ei koskaan konkretisoitunut.

Cityn on uutisoitu tavoittelevan Paquetaa ensi kaudeksi miehistöönsä, mutta Paqueta vakuutteli maajoukkueensa lehdistötilaisuudessa olevansa tyytyväinen elämäänsä Lontoossa.

– Kunnioitan suuresti seuraani, joka on West Ham. Minulla on ollut hyvä kausi, joka on auttanut kehittymistäni Valioliigassa, Paqueta kertoi Sport Witnessin mukaan ennen tulevia maaotteluita.

– Joten uskon, että kunnioituksesta West Hamia kohtaan, minun täytyy pysyä keskittyneenä velvollisuuksiini ja jatkaa työntekoa, pelaaja jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet