Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter, Juve vai Tottenham? – Serie A:n maalinsylkijälle mätkäisty 35 miljoonan hintalappu!

Albert Gudmundsson, Genoa.
AOP

Genoan paidassa hienoja otteita tällä kaudella esittäneen Albert Gudmundssonin on uskottu jatkavan ensi kaudella uraansa leveämmillä estradeilla. Islantilaishyökkääjälle mätkäisty hintalappu saattaa kuitenkin rajoittaa kiinnostuneiden ostohalukkuutta.

Albert Gudmundsson on noussut useiden suurseurojen siirtokohteeksi ympäri Eurooppaa.

Islantilainen on tehnyt 27:n Serie A-ottelun aikana kymmenen maalia ja kolme syöttöpistettä Genoalle, jonka myötä hänen ympärillään on riittänyt kuhinaa.

Muun muassa Italian mediassa on pidetty lähes varmana, että Gudmundsson siirtyy tänä kesänä Genoaa suurempaan seuraan.

Muun muassa Inter Milan on ollut kiinnostunut Gudmundssonin allekirjoituksesta. Nerazzurri näkee 26-vuotiaan olevan ihanteellinen pelaaja lisäämään laatua ja monipuolisuutta hyökkäykseensä.

Inter haluaa tehdä kesällä lisää hyökkäyspään hankintoja sen lisäksi, että Mehdi Taremi on saapumassa Portosta ilmaisella siirrolla.

Gudmundssonin monipuolisuus ja tekninen osaaminen tekevät hänestä ihanteellisen pelaajan täyttämään juuri sellaisen profiilin, jota Giuseppe Meazzalla etsitään.

Inter ei ole kuitenkaan yksin Gudmundssonin kintereillä, sillä myös Juventus ja Tottenham Hotspur pitävät tarkalla silmällä hänen tilannettaan. Lähteet kertovat, että Genoa ei suostu päästämään pelaajaansa lähtemään alle 35 miljoonalla eurolla.

Lähde: SempreInter.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A