Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliiga-tähdeltä paljastus tulevaisuudestaan! – “Haluan voittaa pokaaleita”

Alejandro Grimaldo, Bayer Leverkusen.
AOP

Loistavaa kautta Bayer Leverkusenin takalinjoilla pelaava Alejandro Grimaldo on ollut pitkään useamman maineikkaan suurseuran ostoslistalla. Espanjalaispuolustaja tekee nyt paljastuksen tulevaisuudestaan.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen on kovaa vauhtia matkalla Bundesliigan mestaruuteen. Onnistuessaan, kyseessä on kovan luokan temppu, sillä maan mahtiseura Bayern München on vienyt nimiinsä peräti 11 edellistä bundesliigapystiä.

Tällä kaudella voimasuhteet ovat kuitenkin muuttuneet ja Leverkusen on ollut selkeästi sarjan tasaisin joukkue. Xabi Alonson suojatit ovat edelleen ilman tappioita 26 ottelukierroksen jälkeen ja joukkueen maaliero on 48 osuman verran plussan puolella.

Tehokkaan hyökkäyspelin lisäksi myös puolustuspelaaminen on toiminut loistavasti. Leverkusenin alakerrasta löytyy useita onnistujia, kuten huikaisevaa kautta pelaava Alejandro Grimaldo.

Espanjalaispakin on uskottu vaihtavan isompiin ympyröihin tulevaksi kaudeksi, mutta hän viittaa siirtohuhuille kintaalla.

– Tulevaisuudestani riittää aina puhetta. Tuntuu, että olen jokaisena kesänä siirtymässä jonnekin, mutta keskittymiseni on vain Leverkusenissa, Grimaldo vakuuttaa Football Espanan mukaan.

– Olemme saavuttaneet tällä kaudella menestystä. Haluan voittaa pokaaleita joukkueen kanssa ja taistella paikasta Espanjan miehistössä EM-kisoissa. Tällä hetkellä keskityn vain nykyhetkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga