Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Valioliigan tähtipuolustaja maajoukkueluotsin rajun ryöpytyksen kohteena: “Hän tekee asioita, joista en pidä”

William Saliba ei lukeudu Didier Deschampsin suosikkipelaajiin.
AOP

Arsenalia edustava William Saliba on herättänyt Britteinsaarilla laajaa ihailua vakuuttavilla otteillaan. Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps kritisoi kuitenkin harvinaisen voimakkaasti Gunners-puolustajan edesottamuksia ja muistuttaa, ettei paikka Les Bleusin avauksessa ole itsestäänselvyys.

William Salibaa on yleisesti pidetty yhtenä Valioliigan parhaista keskuspuolustajista kuluneen kahden vuoden aikana. Vakuuttavista otteista huolimatta Saliban maajoukkueura ei ole toistaiseksi vielä lähtenyt kukoistukseen.

Saliba on Ranskan joukkueen mukana, joka valmistautuu kohtaamaan tiistaisessa ottelussa Chilen. Les Bleusin päävalmentaja Didier Deschamps antoi yllättävän painavaa kritiikkiä, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Salibasta.

– Hänellä on hyvä kausi meneillään, mutta hän tekee myös asioita, joista en pidä kovinkaan paljon. Ranskan paidassa hänen tilaisuutensa ovat olleet rajattuja, mutta kun hän on pelannut, se ei ole mennyt kovinkaan hyvin, Deschamps ryöpytti talkSPORTIN mukaan.

– Hän ei ole korkealla hierarkiassa, mutta hän on mukanamme. Upamecano (Dayot) on saanut peliaikaa ja William kenties vähemmän. Tiettyjen pelaajien kohdalla varmistan, että olen sinnikäs, koska kyse voi olla itseluottamuksesta tai pienistä lukoista, jotka voivat aueta.

– Joillakin ei ole mitään huolia, jotkut tarvitsevat peliaikaa. William on saanut vähemmän peliaikaa, joka ei ole antanut hänelle mahdollisuutta olla kovinkaan rauhallinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet