Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Teinisensaation allekirjoituksesta kova kilpailu! – Viekö PSG tai Real Madrid valioliigaseurojen siirtokohteen?

Leny Yoro, LOSC Lille.
AOP

Chelsea on tiettävästi viimeisin seura, joka on osoittanut vahvaa kiinnostusta Lillen puolustaja Leny Yoroa kohtaan. Yoroa on linkitetty aiemmin muun muassa Manchester Unitediin.

Vasta 18-vuotias Leny Yoro on viime aikoina vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan kiinnostavimmista nuorista pelaajista vahvoilla esityksillään Ligue 1:ssä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että on vain ajan kysymys, milloin joku Euroopan ykköskategorian seura värvää hänet riveihinsä.

Yoroa on linkitetty mediassa muun muassa Manchester Unitedin riveihin, mutta Erik ten Hagin valmentama joukkue ei ole yksin kiinnostuksensa kanssa. Chelsea on CaughtOffsiden mukaan saapunut apajille ja pyrkii viemään pelaajan ManU:n nenän edestä.

Samaiset lähteet kertovat myös, että PSG ja Real Madrid ovat niin ikään nuorukaisen allekirjoituksen perässä, joten ottajista ei todellakaan tunnu olevan pulaa.

Chelsea on todennäköisesti valmis lyömään pöytään korkean siirtokorvauksen saadakseen pelaajan riveihinsä. Länsi-Lontoossa ei kuitenkaan pelata ensi kaudella Mestarien liigaa ja sama tilanne uhkaa myös Manchester Unitedia.

Näin ollen on hyvin mahdollista, että PSG ja Madrid kiilaavat edelle siirtoneuvotteluissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1