Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen ManU-kapteeni lyttäsi ex-joukkueensa suorituksen: “On hyvin vaikeaa pelata noin huonosti”

Gary Neville
AOP

Manchester United ja Brentford tasasivat pisteet lauantain valioliigakierroksella. Entinen ManU-kapteeni Gary Neville sätti vieraiden pelaamista kovin sanoin.

Manchester United matkasi Brentfordin vieraaksi lauantaina. Thomas Frankin valmentama Bees oli ottelussa selkeästi niskan päällä halliten kenttätapahtumia mielensä mukaan. United oli kuitenkin lähellä ryövätä pisteet Mason Mountin osumalla, mutta isännät pakottivat pelin tasoihin ennen lisäajan päättymistä, kun Kristoffer Ajer onnistui.

Omalla peliurallaan pelkästään Manchester Unitedia edustanut Gary Neville oli todella pettynyt entisen joukkueensa esitykseen.

– Seurasin heidän pelaamistaan, enkä tiedä mitä oikein katselin. Ajattelin, että he olisivat laittaneet vähän painetta Tottenhamin ja Villan suuntaan (top 4-sijoituksista). On itse asiassa hyvin vaikeaa pelata noin huonosti. En keksi yhtäkään hetkeä ottelusta, jonka aikana he olisivat tehneet oikeita asioita, ehkä ensimmäisiä minuutteja lukuun ottamatta, Neville kertoi Daily Starin mukaan.

– Tämä oli kammottava esitys Mason Mountin maaliin asti, ja ajattelin, että meidän olisi tehtävä vetoomus Brentfordin kahden pisteen takaisin saamiseksi. Se oli täydellinen ryöstö, mutta sitten Brentford onnistui maalinteossa. En osaa selittää tällaista suoritusta, enkä tiedä, mistä tämä johtaa juurensa. On huolestuttavaa, että he voivat vajota näin alas pelillisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga