Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigajoukkueen manageri vakavana kovan pettymyksen jälkeen: “Siksi olen niin järkyttynyt…”

Mauricio Pochettino, päävalmentaja, Chelsea.
AOP

Mauricio Pochettino myönsi, että Chelsealta puuttuu jotain sen jälkeen, kun joukkue ei onnistunut voittamaan vajaamiehistä Burnleya Stamford Bridgellä pelatussa ottelussa. Peli päättyi Chelsean kannalta pettymykseen joukkueen johdettua kahdesti.

Chelsean ja Burnleyn välisen ottelun ennakkosuosikista ei ollut missään vaiheessa pienintäkään epäselvyyttä. Mauricio Pochettinon valmentama Blues oli peliin lähdettäessä valtava suosikki.

Siitäkin huolimatta, että Chelsean pelaaminen on yskähdellyt tällä kaudella pahemman kerran.

Kaikki näytti sinisten kannalta lupaavalta, kun Lorenz Assignon ajettiin kentältä 40. minuutin kohdalla. Cole Palmer vei hetkeä myöhemmin Bluesin johtoon rangaistuspotkusta, mutta vajaamiehinen Burnley ei suostunut luovuttamaan.

Josh Cullen toi vieraat tasoihin heti toisen jakson alkajaisiksi. Palmer nostatti kotijoukkueen toiveita osumalla toistamiseen 78. minuutilla. Burnley taisteli kuitenkin tasapelipisteen Dara O’Shean onnistumisen myötä.

Chelsean manageri Mauricio Pochettino oli ymmärrettävästi pettynyt hänen joukkueensa menetettyä kahdesti johtoaseman.

– Siksi olen niin järkyttynyt ja pettynyt, argentiinalainen kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Kyse on enemmän tästä (sydämestä) ja tästä (päästä) kuin jaloista. Kyse on siitä, että me pysymme yhdessä vahvoina koko joukkueen voimin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga