Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan superottelusta pannukakku! – Etihadilla jäätiin maaleitta

Bernardo Silva lähtökuopissa Manchester Citysta
AOP

Valioliigassa pelattiin viikonloppuna sarjan 29. ottelukierros. Sunnuntaina kaikki kolme mestaruudesta taistelevaa joukkuetta olivat tulessa. Liverpool kohtasi kotonaan Brightonin ja Manchester City sekä Arsenal pelasivat isoista pisteistä Etihadilla. Manchester City pelasi ennen maajoukkuetaukoa Liverpoolin kanssa isoista pisteistä Valioliigan mestaruustaistelun kannalta, mutta joukkueelle koitui tälläkin kertaa sama kohtalo.

Pep Guardiolan valmentama Manchester City pelasi jo toisen tasapelin putkeen Valioliigassa. City kohtasi mestaruustaistelun kannalta jättimäisessä ottelussa sunnuntaina kotiyleisönsä edessä Mikel Artetan valmentaman Arsenalin, mutta jäi ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella Etihadilla maaleitta. Lopulta ottelussa lopputulos oli maaliton 0-0 -tasapeli.

Arsenalin kohdalla tasapeli tarkoitti kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken päättymistä. Voittoputken aikana Artetan valmentaman joukkueen maalisuhde oli järkyttävä, 32-4. Nyt pisteputki on yhdeksän ottelun mittainen, kun Cityllä pisteputki on 13 ottelun mittainen.

Guardiolan valmentaman miehistön viimeisin tappio on Aston Villaa vastaan vieraista joulukuun alusta. Tuolloin Aston Villa oli parempi toisen jakson loppupuolella syntyneellä Leon Baileyn maalilla 1-0 -lukemin vahvempi.

City tavoittelee paluuta voittojen tielle alkavalla viikolla ensin kotiottelulla Villaa vastaan ja viikonloppuna Crystal Palacen vieraana. 1,5 viikon kuluttua City kohtaa Real Madridin Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Santiago Bernabeulla.

Arsenal pelaa tällä viikolla ensin kotiottelun Lutonia vastaan ja viikonloppuna Brightonia vastaan vierasottelun. Mestarien liigan puolivälierissä joukkue kohtaa viikonloppuna Saksan Bundesliigassa uskomattoman 2-0 -tappion Borussia Dortmundille kärsineen Bayern Munchenin. Bayernia vastaan ottelupari käynnistyy Emirates Stadiumilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga