Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool nousi voittoon! – Valioliigan kärkipaikka vaihtui

Mohamed Salah
AOP

Valioliigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua ja kaikki sarjan kolme suurinta mestarisuosikkia oli tulessa. Päivän ensimmäisessä ottelussa Liverpool otti vaikeuksien jälkeen maukkaan voiton kaatamalla sarjassa keskikastissa pyörivän joukkueen.

Jurgen Kloppin valmentama Liverpool palasi voittojen tielle Valioliigassa. Liverpool nousi Valioliigassa kärkeen kaatamalla Brightonin 2-1 -lukemin. Ottelussa Liverpool nousi voittoon tappioasemasta.

Brighton karkasi ottelussa 1-0 -johtoon kokeneen Danny Welbeckin maalilla ottelun toisella minuutilla. 33-vuotiaalle englantilaishyökkääjälle maali oli kauden neljäs. Neljällä edellisellä kaudella tämä kausi mukaan lukien englantilainen on tehnyt Brightonissa yhteensä 22 maalia.

Anfieldilla kotiyleisö pääsi juhlimaan vielä maalia ennen puolen tunnin täyttymistä, kun kolumbialaishyökkääjä Luis Diaz naulasi kauden seitsemännen maalinsa. 27-vuotias Diaz on rikkonut jo yhden kauden maaliennätyksensä Valioliigassa, sillä aiemmalla kahdella kaudella hyökkääjä on tehnyt yhteensä kahdeksan maalia 30 otteluun.

Ottelun toisella puoliajalla Liverpool tiukensi otettaan ja alkoi luoda maalintekopaikkoja runsaasti. Lopulta pyöritys tuotti tulosta, kun egyptiläishyökkääjä, kokenut 31-vuotias Mohamed Salah niittasi kotijoukkueen reilun tunnin pelin jälkeen 2-1 -johtoon. Maali oli Salahille kauden 16. osuma ja toinen Valioliigassa sitten Afrikan mestaruuskisojen.

Liverpool nousi voitollaan 67 pisteeseen. Joukkueella on 29 ottelua pelattuna ja eroa Arsenaliin on kaksi pistettä. Alkavalla viikolla joukkue pelaa kaksi ottelua. Ensin edessä on kotiottelu Sheffield Unitedia vastaan ja viikonloppuna vierasottelu Old Traffordilla Manchester Unitedia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga