Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

45 miljoonan ulososto-optio! – Real Madrid tavoittelee argentiinalaista megatalenttia!

Real Madrid
Pixabay

Real Madrid on raporttien mukaan päättänyt tavoitella River Platen teini-ikäistä Franco Mastantuonoa, mutta hänen ei uskota irtoavan halvalla.

Debytoituaan 16-vuotiaana Argentiinan mahtiseuran River Platen paidassa Franco Mastantuono on kiinnittänyt useiden eurooppalaisten huippujoukkueiden huomion.

Manchester Unitedin, Paris Saint-Germainin ja FC Barcelonan kaltaiset joukkueet ovat kaikki olleet kiinnostuneita vasenjalkaisesta keskikentän taiturista, mutta Real Madrid aikoo omistautua hänen hankinnalleen, joka on yleensä tuottanut tulosta siirtomarkkinoilla.

Madridin seurajohdon kerrotaan olevan vakuuttunut Mastantuonon kyvyistä, jonka myötä rattaat saattavat pyörähtää käyntiin lähiaikoina.

Football Espanan mukaan neuvotteluista ei ole kuitenkaan tulossa helppoja. Mastantuonon sopimusta jatkettiin hiljattain joulukuuhun 2026 asti, ja River Plate nosti hänen ulososto-optionsa 45 miljoonaan euroon.

Ikänsä vuoksi Mastantuono voi siirtyä Eurooppaan vasta elokuun lopulla vuonna 2025, jolloin hän täyttää 18 vuotta. Näin ollen Real Madrid voi yrittää viivyttää neuvotteluja ja antaa hänen sopimuksensa kulua viimeiseen vuoteen, mikä heikentää Riverin neuvotteluasemaa.

Tämä antaisi luonnollisesti muille seuroille mahdollisuuden kiilata edelle siirtoneuvotteluissa, mutta Madrid on viime vuosina osoittanut pystyvänsä vakuuttamaan kohteensa tehokkaasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga