Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

AC Milanille rukkaset? – Ranskalaispuolustaja jatkamassa nykyisessä seurassaan

Benoit Badiashile, Chelsea.
AOP

Chelsealla ei tiettävästi ole aikomusta päästää puolustaja Benoit Badiashilea lähtemään tämän kesän siirtoikkunan aikana.

Benoit Badiashile on kokenut vaikean siirtymävaiheen sen jälkeen, kun hän suuntasi Englantiin kesken kauden 2022-23 ja allekirjoitti seitsemän ja puolen vuoden sopimuksen Chelsean kanssa.

Entinen Monacon tähti on pelannut Bluesin riveissä vain 24 ottelua kaikissa kilpailuissa tehden kaksi maalia. Myös loukkaantumiset ovat sotkeneet osittain Badiashilen sopeutumista brittikentille.

Reisivaivoista kärsinyt Badiashile on pelannut Mauricio Pochettinon alaisuudessa kuluvalla kaudella vain 13 kertaa aloittaen seitsemän valioliigaottelua. Badiashile urakoi viikonloppuna täydet minuutit Chelsean alakerrassa, kun joukkue hyytyi 2-2 tasapeliin vajaamiehistä Burnleya vastaan.

Badiashilea linkitettiin tammikuun siirtoikkunan aikana muun muassa Ligue 1:n Lyoniin, mutta siirto ei toteutunut.

AC Milanin on niin ikään uskottu tarkkailevan pelaajan tilannetta, ja seura saattaa jättää tarjouksen, jos hänen tilanteensa Pochettinon alaisuudessa ei parane.

Sports Molen saamien tietojen mukaan Chelsea ei ole kuitenkaan aikeissa päästää pelaajaansa lähtemään, eikä Badiashilella ole tässä vaiheessa halua vaihtaa seuraa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset