Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus tavoittelee entistä Boca Juniors-tähteä – Chiesa tai Vlahovic jättämässä jäähyväiset?

Mateo Retegui, Genoa.
AOP

Juventus on kiihdyttämässä neuvotteluja uuden hyökkääjän hankkimiseksi tulevaa kautta silmällä pitäen. Genoan Mateo Retegui on lähteiden mukaan Bianconerin ostoslistalla.

Juventus haluaa määrätietoisesti vahvistaa rosteriaan laadukkailla pelaajilla, ja seura pitää Mateo Reteguita potentiaalisena vaihtoehtona.

Retegui herätti huomiota pelatessaan Argentiinassa, jossa hän ansaitsi maineen tehokkaana maalintekijänä, ennen kuin siirtyi viime kesänä Genoaan.

Liityttyään Genoaan entinen Boca Juniors-tähti on noussut joukkueen parhaaksi maalintekijäksi ja raivannut tiensä myös Italian maajoukkueeseen. Kuusi liigamaalia tällä kaudella tehnyt Retegui on tehnyt neljä maalia Azzurrille kuudessa pelaamassaan ottelussa.

Vaikka hänen maalitahtinsa Serie A:ssa ei ole ollut samalla tasolla kuin Argentiinan pääsarjassa, Juventus on edelleen kiinnostunut hänen allekirjoituksestaan.

Juvefc.comin tietojen mukaan Juventus on aloittanut keskustelut Reteguin edustajien kanssa selvittääkseen mahdollisuutta tuoda vuonna 1999 syntynyt hyökkääjä Torinoon kesän siirtoikkunassa.

Reteguin saapuminen Allianz Stadiumille saattaisi tarkoittaa joko Federico Chiesan tai Dusan Vlahovicin siirtymistä muualle.

Tämän kuun lopussa 25-vuotiaan Reteguin markkina-arvo on Transfermarktin viimeisimmän arvion mukaan 16 miljoonaa euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A