Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kaksi tekijää painaa vaakakupissa? City nappaamassa Bundesliigan supertähden? – “On selvää, että kaikkialla on kysyntää…”

Tarttuuko Dani Olmo Cityn täkyyn?
AOP

RB Leipzigin Dani Olmon uskotaan vaihtavan seuraa ensi kaudeksi. Manchester City on tiettävästi siirtynyt edelle kilpailussa halutusta keskikenttäpelaajasta.

Manchester Cityn uskotaan olevan suurin suosikki RB Leipzigin espanjalaistähti Dani Olmon seuraavaksi työnantajaksi.

25-vuotias Barcelonan kasvatti on ollut viime aikoina siirtospekulaatioiden kohteena, ja raporttien mukaan City on vahvoilla hänen hankintansa suhteen.

Mahdollisuus työskennellä Pep Guardiolan, ja pelaamisen entisen seurakaverin, Josko Gvardiolin kanssa uskotaan olevan tekijöitä, jotka puhuvat City-siirron puolesta.

Olmoa on yhdistetty viime viikkoina myös Manchester Unitediin, Chelseaan ja Tottenhamiin hänen herätettyään huomiota, kun hän teki maalin Espanjan 3-3-tasapelissä Saksaa vastaan viime kuussa.

Olmon vuoteen 2027 asti sopimuksessa on tiettävästi 60 miljoonan euron arvoinen ulososto-optio.

– Voin vain sanoa, että hän tuntee olonsa uskomattoman mukavaksi kanssamme. Hän ei ole mikään uusi tulokas, sillä hän on pelannut täällä jo neljä vuotta, Leipzigin urheilujohtaja Rouven Schroder totesi FourFourTwo:n mukaan.

– Toisaalta on selvää, että kaikkialla on kysyntää Danin kaltaisille pelaajille, Schroder myönsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga