Serie A

Rooman derby päättyi De Rossin miehistön juhliin! – Stadio Olimpicolla nähtiin huikea näytös

AS Roma voitti Lazion Stadio Olimpicolla.

Serie A:n lauantain kierroksella nähtiin mielenkiintoinen ottelu, kun AS Roma ja SS Lazio iskivät yhteen Stadio Olimpicolla. Tasainen kamppailu ratkesi lopulta pieniin marginaaleihin.

Italian Serie A:n lauantain odotetuin ottelu pelattiin AS Roman ja Lazion välillä. Rooman derbyt ovat olleet viime vuosina todella lämmintunnelmaisia kamppailuja, eikä peli pettänyt tälläkään kertaa odotuksia.

Isäntäjoukkue Roma aloitti pelin terävämmin ja oli avausjaksolla aktiivisempi kahdesta joukkueesta Lazion joutuessa puolustuskannalle.

Gianluca Mancinin maalin myötä puoliaikaa lähdettiin viettämään kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa. Syötön hieman ennen taukoa syntyneeseen osumaan tarjoili Paulo Dybala.

Ottelun kuva muuttui huomattavasti jälkimmäisellä nelivitosella. Lazio nosti selkeästi riskitasoaan ja otti pelitapahtumat hallintaansa.

Roma joutui vetäytymään jakson edetessä yhä lähemmäs omaa maaliaan vieraiden vyöryttäessä hyökkäyksiään, mutta Daniele De Rossin miehistön puolustuspelaaminen toimi ihailtavalla tavalla.

Lazio onnistui rakentelemaan muutaman lupaavan aihion tasoituksen jäädessä kuitenkin haaveeksi.

Roma nousi 1-0 voittonsa myötä kahden pisteen päähän sarjataulukon neljättä sijaa hallussaan pitävästä Bolognasta. Lazio puolestaan pitää seitsemättä sijaa hallussan ennen Torinon ja Empolin välistä kohtaamista.