Villa Parkilla kuuden maalin jännitysnäytelmä! – “Menetimme uskomattoman paljon kymmenen minuutin aikana”

Unai Emery

Valioliigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Yksi päivän viihdyttävimmistä kamppailuista nähtiin Aston Villan ja Brentfordin välillä joukkueiden päädyttyä lopulta 3-3 tasapeliin jännittävien vaiheiden jälkeen.

Villa Parkilla nähtiin lauantaina viihdettä koko rahan edestä, kun Aston Villa ja Brentford mittelivät paremmuudestaan. Kotijoukkue oli odotusten mukaisesti niskan päällä avausjaksolla vieden pallonhallinnan selkeästi nimiinsä.

Ilmiömäisessä vireessä tällä kaudella ollut Ollie Watkins avasi maalihanat 39. minuutilla ja tauolle siirryttiin isäntien 1-0 johdossa. Kaikki näytti sujuvan Villan suunnitelmien mukaan myös toisella jaksolla, kun Morgan Rogers vei joukkueensa kahden maalin karkumatkalle.

Ottavana osapuolena ollut Brentford heräsi kuitenkin tämän jälkeen peliin mukaan ja shokeerasi kotiyleisöä latomalla pikatahtia kolme maalia. Vieraiden osumat merkattiin Zankan, Bryan Mbeumon ja Yoane Wissan nimiin.

Peli oli päättymässä Brentfordin voittoon, mutta Watkins pelasti joukkueensa laukomalla loppulukemat viimeisellä kymmenminuuttisella.

Villan managerilla Unai Emeryllä oli ottelun jälkeen kaksijakoiset tuntemukset.

– Minulla on mielessäni kaksi puolta, yksi negatiivinen ja yksi positiivinen. Positiivista on silti enemmän kuin negatiivista, koska olemme 32. kierroksen jälkeen 60 pisteessä.

– Me pelasimme hienosti ensimmäiset 45 minuuttia, toisella puoliajalla ensimmäiset 15 minuuttia. Heidän kolmannen maalinsa jälkeen reagoimme erittäin hyvin ja pelasimme fantastisesti yrittäen voittaa ottelun.

– Menetimme kuitenkin uskomattoman paljon kymmenen minuutin aikana.