Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Fabrizio Romano ottaa kantaa valioliigatähden tulevaisuuteen: “Ei ole onnistunut tekemään vaikutusta”

Kalvin Phillips, West Hamin paidassa.
AOP

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano myöntää, ettei hän odota Kalvin Phillipsin siirtyvän pysyvästi West Ham Unitediin tänä kesänä. Manchester City omistaa edelleen englantilaisen pelioikeudet, mutta hänen tulevaisuutensa on täysin auki.

Kalvin Phillips lähti vasta hiljattain Man Citystä West Hamiin pätkäsopimuksella, mutta on selvää, etteivät asiat ole menneet Englannin maajoukkuemiehen toivomalla tavalla. Fabrizio Romano spekuloi Phillipsin tulevaisuudella ja ottaa kantaa muun muassa Leeds Unitedin kiinnostukseen.

Romano teki selväksi, että on liian aikaista tietää varmasti, voisiko Phillips palata Leedsiin, joka keskittyy kauden loppuvaiheessa ponnisteluihinsa ansaitakseen nousun takaisin Valioliigaan. Yleisesti ottaen on liian aikaista tietää varmasti, missä Phillips pelaa ensi kaudella, mutta Romano pitää West Hamiin jäämistä epätodennäköisenä.

– Kausi ei ole ollut helpoin mahdollinen Kalvin Phillipsille, joka kamppaili peliajasta Manchester Cityssä ja joka ei ole onnistunut tekemään vaikutusta West Hamissa, Romano kertoi CaughtOffsiden mukaan.

– Nykytietojen valossa en odota Phillipsin jäävän West Hamiin pysyvästi. Uskon, että muita vaihtoehtoja ja ratkaisuja löytyy. Silti ymmärtääkseni kaikki raportit, jotka yhdistävät pelaajan Leedsin ja Fulhamin kaltaisiin joukkueisiin, ovat todella ennenaikaisia, sillä mitään ei ole päätetty eikä mikään ole konkreettista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset