Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jatkaako Spurs-tykki Valioliigassa? – “Loppu ei ole minun käsissäni”

Timo Werner, Tottenham Hotspur.
AOP

Timo Werner kertoo nauttivansa Tottenhamissa pelaamisesta täysin rinnoin, mutta muistuttaa, ettei mahdollisesta pysyvästä siirrosta päättäminen ole hänen käsissään.

Timo Werner siirtyi tammikuussa lainalle Tottenhamin riveihin Red Bull Leipzigista. Lontoolaisjoukkueella on lähteiden mukaan mahdollisuus hankkia hänet kesällä pysyvästi noin 15 miljoonan punnan korvausta vastaan.

28-vuotias Werner onnistui maalinteossa viikonloppuna, kun Tottenham voitti Nottingham Forestin 3-1 sunnuntaina. Saksalaisella on kasassa kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä 11 ottelussa.

Werner sai vastailla kysymyksiin tulevaisuudestaan Nottingham-ottelun jälkimainingeissa.

– Ainoa asia, jonka voin sanoa tällä hetkellä, on se, että haluan pelata jalkapalloa täällä, mutta loppu ei ole minun käsissäni, Werner kommentoi London Evening Standardin mukaan.

– Tapa, jolla pelaamme auttaa minua nauttimaan jalkapallosta. Vahvuuteni sopivat hyvin systeemiin ja lopulta kyse on juoksemisesta ja kaiken antamisesta kentällä, johon mihin täytyy pyrkiä.

– (Tämä) oli todella tärkeä peli meille, jotta voimme edetä neljän parhaan joukkoon. Voitto oli tavoitteemme ennen peliä, ja onnistuimme siinä. Se on hyvä tunne.

Tottenham nousi voitollaan Valioliigan neljännelle sijalle pisteen ottelun enemmän pelanneen Aston Villan edelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset