Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan tuore hankinta lähdössä seurasta? – “Minun on oltava rehellinen itselleni”

Oriol Romeu saattaa jättää Barcelonan taakseen.
AOP

Barcelonan keskikenttäpelaaja Oriol Romeu kertoo haluavansa punnita kaikessa rauhassa vaihtoehtojaan, ennen kuin tekee päätöksen tulevaisuudestaan. 32-vuotiaan espanjalaisen on uskottu nostavan kytkintä kesän aikana.

Oriol Romeu aloitti kauden lupauksia herättävästi kuuluen Barcelonan avauskokoonpanoon seitsemässä ensimmäisessä ottelussa. Tämän jälkeen mies on kuitenkin pudonnut Xavi Hernandezin suosiosta ja häntä on käytetty säästeliäästi.

– Juuri tällä hetkellä haluan päättää kauden hyvillä fiiliksillä enkä moittia itseäni mistään ja tehdä sen jälkeen päätöksen muistaen, että pelaamisesta pitää nauttia, Romeu totesi Football Espanan mukaan.

– Jos uskon, että voin nauttia täällä, teen kaikkeni jatkon eteen, mutta ennen kaikkea minun on oltava rehellinen itselleni.

– Minulla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, mutta on ensisijaisen tärkeää, että viihdyn täällä. Katson läpi vaihtoehtoni, mikä vakuuttaa minut ja mikä on parasta kaikille.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta, Romeu vakuuttaa, ettei ole missään vaiheessa katunut siirtoaan Kataloniaan.

– Barcelona tuli, ja se oli elämäni unelma. Olin pikkupoikana culé ja Barcassa pelaaminen oli jotain, mitä aina halusin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga