Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Lähde: PSG pyrkii ryöväämään Barcelonan ja Real Madridin siirtokohteen!

Luis Diaz, Liverpool.
AOP

Luis Diazin tulevaisuudesta on esitetty alkuvuoden aikana runsaasti erilaisia arvioita. Liverpoolin kerrotaan arvioivan pelaajansa noin 75 miljoonan punnan arvoiseksi ja lähteiden mukaan hän saattaa päätyä kesällä kauppatavaraksi.

Luis Diaz saapui Anfield Roadille vuonna 2022, eikä ole tämän jälkeen uusinut sopimustaan. Hyökkääjän voimassa oleva kontrahti kattaa tosin vuoteen 2027 asti, mutta tästä huolimatta miehen jatkoa punaisten paidassa on kyseenalaistettu.

Pelaajan isä, Luis Manuel Diaz paljasti hiljattain, että La Ligaan siirtyminen on pelaajan kohdalla yksi mahdollinen vaihtoehto. Kolumbian maajoukkuemies ei ole kommentoinut itse juurikaan tilannettaan, mutta hänen on uskottu punnitsevan tarkasti vaihtoehtojaan.

90minin saamien tietojen Liverpool on mahdollisesti asettamassa Diazin myyntiin kovaa vauhtia lähestyvän siirtoikkunan aikana. Merseysideläisseuran huhutaan arvioivan pelaajansa noin 75 miljoonan punnan arvoiseksi, joka luonnollisesti asettaa omat esteensä mahdollisten kauppojen toteutumiselle.

Diazia linkitettiin jo aikaisemmin FC Barcelonan ja Real Madridin vahvuuteen. Nyt myös Liguen 1:n mahtiseura PSG:n kerrotaan pyrkivän sekoittamaan pakkaa omalta osaltaan. Pariisilaisten kohdalla kauppojen syntyminen tuskin ainakaan jää rahasta kiinni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1