Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Xavi sysää ennakkosuosikin paineet PSG:n suuntaan: “He ovat niin paljon parempia”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelona ja Paris Saint-Germain kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierävaiheen ensimmäisessä osaottelussa. Paperilla joukkueet näyttävät suhteellisen tasaväkisiltä, mutta Barca-manageri Xavi Hernandez asettaa suosikin paineet ranskalaisten harteille.

Barcelona ja Paris Saint-Germain ovat hyvin tasaveroisia joukkueita Kylian Mbappen ollessa kenties suurin syy siihen, että vaaka voi kallistua Ranskan mestarien eduksi. Joukkueet pelaavat ensimmäisen Mestarien liigan puolivälieräottelun keskiviikkona Parc des Princesillä.

Barcan päävalmentajan Xavi Hernandezin mukaan ennakkosuosikista ei ole kuitenkaan pienintäkään epäselvyyttä. Xavin mukaan hänen joukkueensa ei kestä vertailua Ligue 1:n tähtisikermään.

– Kun sanon, että he ovat suosikkeja, se johtuu siitä, että ajattelen niin. Heidän joukkueensa on tehty voittamaan ja he vahvistuivat Dembelellä (Ousmane). Me olemme rakennusvaiheessa. He ovat niin paljon parempia ja selvä suosikki, Xavi väitti Football Espanan mukaan.

– Heillä on Mbappe, Dembele, Kolo Muani (Randal), Vitinha… Heidän maalintekijänsä on Mbappe. Meidän on oltava äärimmäisen tarkkaavaisia tilanteenvaihdoissa.

Kommenteistaan huolimatta Xavi vakuutti, että Barcan riveissä riittää uskoa.

– Voimme unelmoida. Olemme hyvin motivoituneita. Olemme kauden parhaassa vaiheessa ja pelaamme joukkuetta vastaan, joka on valmis voittamaan Mestarien liigan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga