Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Uskomaton ottelu! Real Madrid ja Manchester City jättivät kaiken auki toiseen osaotteluun

Real Madrid ja Manchester City jättivät kaiken auki toiseen osaotteluun.
AOP

Santiago Bernabeulla pelatusta Real Madridin ja Manchester Cityn välisestä ottelusta odotettiin hienoa näytöstä. Odotuksille saatiin myös vastinetta, sillä joukkueet pistivät pystyyn todellisen trillerin, josta ei tapahtumia puuttunut.

Santiago Bernabeun suljetun katon alla pelattu Real Madridin ja Manchester Cityn välinen kamppailu lähti kotijoukkueen kannalta murheellisesti liikkeelle. Bernardo Silvan ovela vapaapotku painui maaliin Andriy Luninin käsien kautta.

Los Blancosin vastaus tuli kuitenkin vain hetkeä myöhemmin, kun Eduardo Camavingan laukaus upposi Cityn pömpeliin otettuaan Ruben Diasista kimmokkeen. Rodrygo puttasi isännät johtoon vain kaksi minuuttia edellisestä.

Vauhdikkaan avausjakson jälkeen tauolle siirryttiin Madridin 2-1 johdossa.

City sai pelistä enemmän otetta toisen puoliajan edetessä. Pep Guadiolan joukkue värkkäsi ansaitun tasoituksen reilun tunnin pelin jälkeen, kun Phil Fodenin upea laukaus viuhui Madridin maalin yläkulmaan.

Vain viisi minuuttia tästä, ja topparin tontilta noussut Josko Gvardiol vei vieraat johtoon.

Peli näytti kääntyvän Citizensin eduksi, mutta Madrid iski vielä kertaalleen. Vinicius Jr lähetti kauniin pallon Federico Valverdelle, joka laukoi vastustamattomasti pelin tasoihin.

Madridilla oli lopussa muutama paikka, mutta 3-3 lukemat jäivät voimaan. Näin ollen kaikki on auki näiden jättiläisten välillä ennen Etihadilla pelattavaa toista osaa. Ensimmäisen pelin järkeen odotusarvo on jälleen pilvissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga