Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mikel Arteta manasi joukkueensa virheitä tiistain huippukamppailussa: “Tämä on meille suuri opetus”

Mikel Arteta, päävalmentaja, Arsenal.
AOP

Arsenal ja Bayern München järjestivät todella viihdyttävän näytöksen myöhään tiistaina Emiratesilla. Kotijoukkueen manageri Mikel Arteta näki omiensa otteissa parantamisen varaa ja manasi päästettyjä maaleja.

Arsenal lähti kotiotteluunsa Bayern Müncheniä vastaan lievänä ennakkosuosikkina, mutta joutui lopulta tyytymään tasapeliin värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Bukayo Sakan aikainen johtomaali räjäytti Emiratesin, mutta Bayern tuli tasoihin Serge Gnabryn karattua puolittaiseen läpiajoon.

Tykkimiesten puolustus nukahti pahemman kerran vain hetkeä myöhemmin, kun Leroy Sane kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Harry Kane ei erehtynyt pilkulta vieden vieraat maalin karkumatkalle.

Arsenal nousi toisella puoliajalla tasoihin Leandro Trossardin onnistumisen myötä, mutta joukkueen manageri Mikel Arteta ei ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen.

– Mestarien liigassa ei voi antaa vastustajalle mitään ilmaiseksi, ja me annoimme heille kaksi maalia. Tällaisissa tilanteissa sinua tullaan rankaisemaan. Ja tämä on meille suuri opetus, espanjalainen kertoi 90minin mukaan.

– Marginaalit ovat hyvin pieniä tässä kilpailussa, ja on todella vaikeaa luoda laadukkaita maalintekotilanteita tämän tason vastustajaa vastaan.

– Mutta mielestäni joukkue osoitti paljon rauhallisuutta, erityisesti 2-1 maalin jälkeen. Emme antaneet vastustajalle enää tilaa ja tekemillämme vaihdoilla oli valtava vaikutus peliin.

– Aistin pelaajien keskuudessa uskoa, että olemme ensi viikolla parempia, kun matkaamme ensi viikolla Müncheniin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga