Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Tästäkö syystä tähtimanageri ei tarttunut Liverpoolin täkyyn? – “Tunnen olevani osa tätä kaikkea”

Xabi Alonso, päävalmentaja, Bayer Leverkusen.
AOP

Xabi Alonsoa huhuttiin pitkään useamman Euroopan huippuseuran peräsimeen, mutta espanjalainen päätti sitoutua Bayer Leverkuseniin. Alonso paljastaa nyt, mitkä syyt painoivat hänen päätöksensä taustalla.

Bayer Leverkusenin manageri Xabi Alonso kertoo, että hänellä oli monia syitä päättää jatkaa seuran päävalmentajana.

Espanjalaista ehdittiin yhdistää muun muassa Jürgen Kloppin työn jatkajaksi Liverpoolin peräsimessä, mutta hän sitoutui viime kuussa Lukas Hradeckyn edustamaan joukkueeseen.

Alonso otti vastuun BayArenalla vasta loppuvuodesta 2022, ja hänen ensimmäinen kokonainen kautensa on osoittautunut menestyksekkääksi. Leverkusen on edelleen voittamaton managerinsa alaisuudessa kaikissa kilpailuissa.

Anfieldin taian uskottiin taivuttelevan Alonson siirtymään Merseysidelle, mutta toisin kävi. Myös Bayern Münchenin ja Real Madridin kerrottiin suunnittelevan Alonsosta seuraavaa manageriaan, mutta toistaiseksi hän jatkaa nykyisessä pestissään.

– Minulla oli monia syitä (jatkaa Leverkusenissa työskentelyä). Vuoden jälkeen me rakennamme joukkuetta ja henkeä, Alonso kertoi Eurosportin mukaan.

– Kausi on sujunut mahtavasti tähän asti ja on selvää, että haluamme jatkaa samalla tavalla. Tunnen olevani osa tätä kaikkea. En kokenut, että ajoitus on oikea (lähdölle), joten olen sitoutunut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga