Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliiga-komeetta sittenkin kaupan? – ManU, Arsenal, Chelsea ja PSG hierovat käsiään!

Benjamin Sesko, RB Leipzig.
AOP

RB Leipzig on tuoreiden lähteiden mukaan valmis myymään Benjamin Seskon tänä kesänä diilillä, joka ei välttämättä edellytä hänen 50 miljoonan euron ulososto-optionsa käyttämistä.

Benjamin Sesko, 20, on yksi Euroopan halutuimmista nuorista hyökkääjistä, sillä hän on pelannut hienon debyyttikauden Leipzigissa, jossa hän on tehnyt 12 maalia 36 ottelussa kaikki kilpailut huomioituna.

Sesko nosui Leipzigin ykkösjoukkueeseen viime kesänä saavuttuaan seuraan vuotta aiemmin Salzburgista. Seskolla on riittänyt huhujen perusteella ottajia jo pidemmän aikaa, mutta hän on toistaiseksi halunnut jatkaa kehittymistään Leipzigin vahvuudessa.

Bundesliigassa vietetyn vuoden jälkeen lähteet ovat kuitenkin kertoneet, että Sesko on avoin uusille haasteille, ja Leipzig olisi valmis päästämään hänet lähtemään.

Seskon nykyisessä sopimuksessa olevaa 50 miljoonan euron vapautuslauseketta ei välttämättä tarvitse aktivoida, sillä Leipzig ei halua asettua pelaajan toiveiden tielle.

90minin saamien tietojen perusteella seura on valmis tekemään pelaajallaan kauppaa, jos tästä maksetaan riittävä siirtokorvaus. Ottajista tuskin on edelleenkään pulaa, sillä miestä on linkitetty vahvasti muun muassa Manchester Unitediin, Arsenaliin, Chelseaan ja PSG:hen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga