Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Atletico Madrid voittoon kotikentällään! – Dortmund heräsi taisteluun haudan partaalta

Atletico Madrid kaatoi Borussia Dortmundin.
AOP

Civitas Metropolitanolla pelattiin vaiherikas kamppailu myöhään keskiviikkoiltana, kun Atletico Madrid sai vieraakseen Borussia Dortmundin. Kotijoukkue oli pitkiä jaksoja niskan päällä, mutta vieraat heräsivät mukaan taisteluun hitaan alkunsa jälkeen.

Atletico Madrid sai keskiviikkona vieraita Saksasta, kun Borussia Dortmund saapui kylään.

Mestarien liigan puolivälierävaiheen ensimmäinen osaottelu käynnistyi isäntäjoukkueen käsikirjoituksen mukaan ja pallo oli ensimmäistä kertaa maalissa vain neljän minuutin kohdalla.

Dortmund-puolustukselle sattui karmaiseva harhasyöttö, jonka seurauksena Rodrigo de Paul pääsi tuikkaamaan raitapaidat johtoon.

Dortmund sai tämän jälkeen pelistä hieman otetta, mutta kunnollisten maalipaikkojen luominen tuotti ongelmia. Samuel Lino ampui Atleticon kahden maalin karkumatkalle reilun puolen tunnin kohdalla.

Tässä vaiheessa kaikki näytti hyvältä Diego Simeonen miehistön kannalta.

Atletico oli pelin päällä myös toisen jakson alussa, vaikka Dortmund veikin avausnelivitosen tapaan pallonhallinnan nimiinsä.

Saksalaiset saivat vähitellen juonesta paremmin kiinni pelin lähestyessä loppuaan. Sebastian Haller pääsi kaventamaan Atleticon puolustuksen suosiollisella avustuksella.

Tasoituskin oli äärimmäisen lähellä, kun Jamie Bynoe-Gittens pääsi laukomaan rangaistusalueen tuntumasta. Hänen vetonsa pysähtyi kuitenkin ylähirteen.

Lisäajan lopussa Julian Brandt pääsi puskemaan täysin vapaasti, mutta Atletico-maalin kehikot olivat jälleen tiellä. Kotijoukkue voitti ottelun, mutta Dortmund nousi lähes haudan partaalta ottelupariin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga