Mestarien liiga

Parc des Princesillä huimaa viihdettä! – Xavi ylisti joukkueensa suoritusta: “Barcelona on jälleen hengissä”

Xavi Hernandez johdatti Barcan voittoon kovassa paikassa.

FC Barcelona onnistui raapimaan todella arvokkaan voiton Parc des Princesiltä, kun Paris Saint-Germain kaatui kotinurmellaan 3-2 numeroin. Barcan päävalmentaja Xavi Hernandez oli syystäkin ylpeä joukkueensa suorituksesta.

Kuten aiemmin uutisoimme, Xavi Hernandez suorastaan vähätteli etukäteen oman joukkueensa mahdollisuuksia Paris Saint-Germainia vastaan. Taktikointia tai ei, mutta espanjalaiset onnistuivat joka tapauksessa nousemaan otteluparissa kuskin paikalle 3-2 voittonsa myötä.

Raphinha avasi maalihanat 37. minuutin kohdalla reagoituaan ensimmäisenä irtopalloon. Tasaisen avausjakson jälkeen taukoa lähdettiin viettämään vieraiden 1-0 johdossa.

Parc des Princesin yleisö heräsi horroksestaan toden teolla heti toisen jakson alkuun, kun PSG nousi rinnalle entisen Barca-pelaajan Ousmane Dembelen maalilla.

Vitinha vei isännät johtoon vain pari minuuttia myöhemmin, mutta ranskalaisfanit joutuivat lopulta pettymään Raphinhan onnistuttua toistamiseen ja Andreas Christensenin iskettyä loppulukemat.

Xavi ylisti pelaajistoaan arvokkaan taisteluvoiton jälkeen, muttei halunnut mennä asioiden edelle.

– Me valmistauduimme huolellisesti ja puolustimme hyvin vaikeaa vastustajaa vastaan. Olen ylpeä joukkueesta. Olemme puolimatkassa (välieristä). Nyt voimme sanoa, että Barcelona on jälleen hengissä.

Lähde: Football Espana