Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Bournemouth tylsytti ManU:n kotonaan! – Mikä on Erik ten Hagin kohtalo?

Erik ten Hag
AOP

Vitality Stadiumilla pelattiin mielenkiintoinen kamppailu, kun Manchester United saapui Bournemouthin vieraaksi. ManU lähti peliin melko selkeänä ennakkosuosikkina, mutta ottelusta muodostui äärimmäisen tasainen vääntö.

Bournemouth sai kotipeliinsä Manchester Unitedia vastaan loistavan alun, kun Dominic Solanke iski alkutahdit reilun vartin pelin jälkeen. Tilanne lähti liikkeelle Willy Kambwalan erheestä, sillä nuorukainen sotkeutui omiin jalkoihinsa ja kaatui nurmen pintaan yrittäessään paimentaa Bournemouth-hyökkääjää.

Bruno Fernandes runttasi vieraat tasoihin lähietäisyydeltä 31. minuutin kohdalla, mutta vieraiden iloa ei kestänyt kauaa. Justin Kluivert laukoi vastustamattomasti kotijoukkueen uudelleen johtoon ennen taukoa.

United punnersi uudelleen rinnalle, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku Adam Smithin käsivirheen seurauksena. Vastuun ottanut Fernandes ei erehtynyt, vaan sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan.

Tämän jälkeen kummallekin joukkueelle tarjoutui omat tilaisuutensa, mutta enempää Vitality Stadiumilla ei nähty enempää maaleja. Näin ollen ottelu päättyi pistejakoon, joka lämmittää varmasti enemmän Bournemouthia.

Unitedin kohdalla vaatimaton lopputulos tarkoittaa sitä, että Erik ten Hagin asemaa joukkueen managerina tullaan kyseenalaistamaan entistä enemmän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga