Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lukas Hradecky ja Leverkusen 45 minuutin päässä historiallisesta hetkestä! – Kruunataanko Bundesliigassa uusi mestari vielä tänään?

Bayer Leverkusen todella lähellä Bundesliigan mestaruutta
AOP

Saksalaisessa jalkapallossa eletään historiallisia hetkiä, sillä Bayer Leverkusenin seurahistorian ensimmäinen Bundesliigan mestaruus, sekä samalla Bayern Münchenin 11 vuoden mestaruusputken katkeaminen, ovat todella lähellä.

Lukas Hradecky on saamassa seurajoukkueuransa upeimman kruunun, sillä suomalainen on kipparoimassa joukkueensa historialliseen Bundesliigan mestaruuteen. Leverkusenilla on mahdollisuus varmistaa mestaruus itselleen, mikäli se kaataa tänään Werder Bremenin. Kotijoukkue Leverkusen johtaa ottelua puoliajalla 0-1, eli historiallinen hetki on mahdollisesti enää 45 minuutin päässä.

Victor Boniface vei isännät hieman vajaan puolen tunnin pelin kohdalla johtoon rangaistuspilkulta.

Ensimmäisellä puoliajalla suhteellisen vähälle työmäärälle jäänyt Hradecky tuuletti joukkueensa avausosumaa villisti. Jakson lopussa suomalaisvahti joutui hieman yllättäenkin vielä hommiin, kun Werder Bremen sai luotua pari hyvää paikkaa Leverkusenin maalille. Hradeckyn ohi vierailijat eivät kuitenkaan päässeet.

Ensimmäisen jakson päätteeksi laulu raikasi BayArenalla, kun Leverkusen kannattajat odottavat malttamattomina virallisia mestaruusjuhlia.

Leverkusen on pelannut uskomattoman kauden häviämättä toistaiseksi vielä ainuttakaan ottelua Bundesliigassa, Saksan cupissa tai Eurooppa-liigassa. Sillä on mahdollisuus juhlia ensimmäisenä seurana Bundesliigan historiassa mestaruutta ilman ainuttakaan tappiota.

Viimeiset 11 vuotta Bundesliigan mestaruutta on juhlinut Bayern München, mutta vihdoin Saksassa ollaan saamassa tervetullut vallanvaihdos. Leverkusen on käynyt todella lähellä mestaruutta useastikin, mutta päässyt toistaiseksi aina karvaasti vain lähelle.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga