Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Nyt se varmistui! Lukas Hradecky johdatti joukkueensa Bundesliigan mestaruuteen – Ja millä tavalla!

Bayer Leverkusen on Bundesliigan mestari
AOP

Viimeiset 11 vuotta Bayern München on juhlinut Saksan Bundesliigan mestaruutta, vaan ei enää. Bayer Leverkusen varmisti seurahistoriansa ensimmäisen Bundesliiga-mestaruuden, murskaamalla Werder Bremenin kotinurmellaan 5-0.

Leverkusenin mestaruus oli käytännössä jo varma, mutta sille tarvittiin vielä viimeinen sinetti. Se saatiin sunnuntai-iltana, kun joukkue kaatoi Werder Bremenin 5-0 – viisi kierrosta ennen kauden päätöstä.

Victor Boniface avasi isäntien maalihanat ensimmäisellä jaksolla rangaistuspilkulta ja Granit Xhaka huudatti yleisöä toisella puoliajalla komealla kaukolaukaus-maalilla. Florian Wirtz iski Leverkusenin voitonjuhlille sinetin hattutempulla.

Viimeistä penkkiä myöten täytetty BayArena oli ratketa liitoksistaan, kun Leverkusenin kannattajat hyppivät ja lauloivat. Juhlat BayArenalla pääsivät kunnolla alkamaan Wirtzin kolmannen osuman myötä, kun kannattajat rynnistivät kentälle juhlimaan joukkueen kanssa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Xabi Alonson Leverkusenin kausi jatkuu vielä mestaruudesta huolimatta. Sillä on vielä mahdollisuus tulla ensimmäiseksi joukkueeksi Bundesliigan historiassa, joka voittaa mestaruuden ilman ainuttakaan tappiota.

Lisäksi Leverkusen on vielä mukana taistoissa Saksan cupin sekä Eurooppa-liigan mestaruuksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga