Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigamanageri potku-uhan alla? – José Mourinho kyttää tilaisuuttaan

José Mourinho on edelleen ilman töitä.
AOP

José Mourinho on edelleen ilman töitä saatuaan alkuvuodesta lähtöpassit AS Roman peräsimestä. Tuoreissa huhuissa miestä viedään takaisin Valioliigaan, tällä kertaa West Ham Unitedin penkin päähän.

Kuukausia Romasta saatujen potkujen jälkeen, José Mourinhoa on yhdistetty West Hamiin David Moyesin työn jatkajaksi. Skotlantilaismanagerin työpaikan uskotaan olevan vaakalaudalla vaisujen tulosten takia.

61-vuotias Mourinho sai tunnetusti potkut Romasta tammikuussa, vain muutama päivä sen jälkeen, kun joukkue kärsi tuskallisen 3-1-tappion AC Milanille. Häviö jätti joukkueen Serie A:n sarjataulukossa yhdeksänneksi. Mourinhon tilalle tuli Daniele De Rossi, joka on tehnyt hienoa tulosta saapumisensa jälkeen.

Mourinho on ollut ilman töitä Roma-lähtönsä jälkeen, joka on herättänyt useiden seurojen, kuten Napolin, huomion. Portugalilaistaktikko teki aiemmin selväksi, että hän aikoo palata tositoimiin kesällä ja haluavansa löytää uuden seuran ja projektin.

Football Italia uutisoi, että Mourinhoa on yhdistetty West Hamiin, kun Moyesin sopimus alkaa lähestyä loppuaan. Portugalilaisvalmentaja on jo ehtinyt toimia Valioliigassa Chelsean, Manchester Unitedin ja Tottenhamin palveluksessa. Nyt edessä saattaa olla paluu tuttuun miljööseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga