Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Liverpool todellisen yllätyshankinnan perässä! – Matkaako portugalilaislahjakkuus managerinsa vanavedessä Anfieldille?

Goncalo Inacio, Sporting Lissabon.
AOP

Liverpool saattaa hankkia Sporting Lissabonin tähden ja Ruben Amorimin luottopelaajan Goncalo Inacion 40 miljoonalla punnalla, lähteet kertovat. Amorimia viedään vahvasti Redsin peräsimeen ensi kaudeksi.

Sporting Lissabonissa vakuuttavaa jälkeä tehnyt Goncalo Inacio on todennäköisesti siirtymässä kesän aikana kohti kirkkaampia parrasvaloja.

Portugalin maajoukkuerinkiin murtautunut Inacio on lukeutunut tällä kaudella Sportingin avainpelaajiin ja vakiinnuttanut paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa.

Toistaiseksi vastuuta on tullut 26 liigaottelussa, joiden aikana puolustaja on onnistunut kertaalleen maalinteossa. Eurooppa-liigassa toppari ehti viimeistellä kolme maalia, ennen kuin Sportingin matka tyssäsi neljännesvälierissä Atalantaa vastaan.

Inacion nimi on noussut siirtohuhuihin ja häntä viedään kovaa vauhtia ensi kaudeksi pois Lissabonista. Liverpool on Football Insiderin saamien tietojen mukaan osoittanut kiinnostusta Inaciota kohtaan ja Sportingin kerrotaan varautuvan tämän mahdolliseen lähtöön.

Anfieldille siirtymisen puolesta puhuu myös se, että Sportingin nykyistä manageria Ruben Amorimia viedään niin ikään huhuissa Merseysidelle. Näin ollen kaksikon välinen yhteistyö on mahdollisesti jatkumassa Britteinsaarilla, jos neuvottelut etenevät tulevien viikkojen kuluessa.

Inaciolle on tiettävästi asetettu 40 miljoonan punnan hintalappu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat