Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean murskavoitossa ikävä sivumaku! – Pochettino: “Aion olla hyvin ankara”

Chelsea
Pixabay

Chelsea ei antanut Evertonille mitään jakoa Valioliigan maanantain ainoassa ottelussa. 6-0 voitosta huolimatta Bluesin manageri Mauricio Pochettino oli osittain kriittinen pelaajistolleen.

Cole Palmer oli joukkueensa suurin sankari maanantaina, kun Chelsea otti Evertonista murskaavan 6-0 voiton. Neljä häkkiä omilleen mättänyt englantilainen nosti Valioliigan osalta kokonaismaalimääränsä jo 20:een. Tämän lisäksi entinen Manchester City-lupaus on jakanut omilleen 9 maalisyöttöä.

Pelin ollessa 4-0 Chelsean hyväksi, joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku. Palmer, joka on Chelsean pääasiallinen rangaistuspotkun laukoja, valmistautui normaalisti laukomaan pilkkua.

Tämä ei kuitenkaan ollut Nicolas Jacksonin ja Noni Madueken mieleen, jotka yrittivät riistää palloa nuoren englantilaisen käsistä. Vasta kapteeni Conor Gallagherin väliintulo sai tilanteen laukeamaan ja Palmer sai toimittaa pallon verkon perukoille.

Bluesin manageri Mauricio Pochettino ei ollut hyvillä mielin Jacksonin ja Madueken käytöksestä.

– Pelaajat tietävät, kuten koko seura, että Palmer laukoo rangaistuspotkut. Olen niin järkyttynyt tilanteesta. Ihmiset katsovat peliä monessa maassa, emmekä voi antaa tällaista kuvaa, Pochettino kertoi The Independentin mukaan.

– Haluan pyytää anteeksi faneiltamme. Kurinalaisuus on joukkueen tärkein asia. Tämä on kollektiivinen urheilulaji. En aio hyväksyä tällaista käytöstä. Aion olla hyvin ankara. Lupaan, että tämä ei tule toistumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga