Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Päätyykö ManU-hylkiö Juventuksen haaviin kesän aikana? – “Kuin uudestisyntynyt”

Mason Greenwood Getafen paidassa.
AOP

Fabio Capello kehottaa Juventusta harkitsemaan Mason Greenwoodin hankintaa tänä kesänä.

Mason Greenwood, 22, lähti Manchester Unitedista Getafeen kauden mittaiselle lainasopimukselle viime kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Hyökkääjä ei ole pelannut valioliigaseurassa sen jälkeen, kun hänet pidätettiin tammikuussa 2022 raiskauksen yrityksestä, hallitsevasta käytöksestä ja pahoinpitelystä. Kaikki syytteet hylättiin viime vuoden helmikuussa.

Sir Jim Ratcliffe ei ole sulkenut pois Greenwoodin paluuta seuraan, mutta United on kartoittanut mahdollisia pysyviä siirtoja ennen kesän siirtoikkunaa.

Greenwood on tehnyt vaikutuksen laina-aikanaan Espanjassa tehtyään kahdeksan maalia ja annettuaan viisi syöttöä 29 ottelussa.

Barcelona ja Atletico Madrid ovat keskustelleet Unitedin edustajien kanssa mahdollisesta siirrosta, ja myös Juventus osoittanut kiinnostusta.

Bianconceri on Serie A:ssa kolmantena, 20 pisteen päässä mestaruuteen matkalla olevasta Inter Milanista. Valmentajalegenda Fabio Capello kehottaa entistä seuraansa harkitsemaan Greenwoodin hankkimista.

– Olen kuullut Greenwoodista (Juventus-linkeistä). Hän on synnynnäinen lahjakkuus, johon henkilökohtaiset ongelmat ovat vaikuttaneet.

– Hän vaikuttaa kuitenkin uudestisyntyneeltä Getafessa, eikä hänen laadustaan ole pienintäkään epäselvyyttä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A